GABRIEL VLADUT,
Membru HLEG

Asociatia Romana de Transfer Tehnologic si Inovare (AroTT)

Gabriel Vladut – Inginer de automatizari industriale si cercetator, Gabriel Vladut este Presedinte al Asociatiei Romane de Transfer Tehnologic si Inovare (AroTT) si al  Asociatiei Romane a Industriei de Electronica si Software Filiala Oltenia (ARIES).

Citeste mai mult

SORIN AXINTE,
Membru HLEG

Parcul Stiintific si Tehnologic pentru Micro si Nanotehnologii MINATECH-RO

Sorin Axinte - Absolvent al Facultatii de Tehnologie Chimica si doctor inginer in specialitatea Chimie anorganica si protectia mediului inconjurator, Sorin Axinte este director al Parcului Stiintific si Tehnologic pentru Micro si Nanotehnologii MINATECH-RO.

Citeste mai mult

BOGDAN CIOCANEL,
Membru HLEG

CIT-IRECSON

Absolvent al Facultatii de Matematica, Bogdan Ciocanel este director al CIT-IRECSON si are o experienta de 22 de ani in activitati de cercetare, precum si 8 ani de experienta in domeniul politicilor privind stiinta si inovarea.

Citeste mai mult

ALEXANDRU MARIN,
Membru HLEG

Universitatea Politehnica Bucuresti

Alexandru Marin este din anul 2002, director al Directiei pentru Managementul activitatii de Cercetare Stiintifica, iar din anul 2008, responsabil al Centrului de Transfer Tehnologic, ambele structuri la nivelul Universitatii Politehnice Bucuresti.

Citeste mai mult

GYORGY DEAK,
Membru HLEG

Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Protectia Mediului – INCDPM

Gyorgy Deak este director general al Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Protectia Mediului – INCDPM, avand preocupari profesionale legate de activitatile de cercetare din domeniul sarii geme, experimentarile in laborator si la scara industrial, simularile numerice ale fenomenelor geomecanice.

Citeste mai mult

ION PIRNA,
Membru HLEG

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Masini si Instalatii Destinate Agriculturii si Industriei Alimentare – INMA

Ion Pirna este directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Masini si Instalatii Destinate Agriculturii si Industriei Alimentare – INMA, membru titular al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, director executiv al programului “INVENT, profesor onorific al Universitatii Transilvania din Brasov, cadru universitar asociat in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti si - membru corespondent al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu - Sisesti".

Citeste mai mult

GHEORGHE GHEORGHE,
Membru HLEG

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii (INCDMTM)

Gheorghe Gheorghe este director general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii (INCDMTM) din Bucuresti, profesor in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, Universitatii Valahia din Targoviste, Universitatii Titu Maiorescu si conducǎtor de doctorat al Scolii Doctorale a Universitatii Valahia din Tagoviste.

Citeste mai mult

IOAN STEFANESCU,
Membru HLEG

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice - I.C.S.I. Ramnicu Valcea

Ioan Stefanescu este director general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice - I.C.S.I. Ramnicu Valcea, fiind specialist in sisteme si instalatii criogenice si de separari izotopice pentru energetica nucleara,  expertizari asupra instalatiilor de obtinere a apei grele, managementul de siguranta a sistemelor si apa saracita in deuteriu – efecte biologice.

Citeste mai mult

TUDOR ICLANZAN,
Membru HLEG

Tudor Iclanzan este consilier pentru proprietate industrial si profesor universitar consultant la Universitatea "Politehnica” din Timişoara, fiind titularul disciplinei de „Inventica si Ingineria Valorii” la Facultatea de Mecanica din cadrul acestei universitati, in perioada 1994-2009.

Citeste mai mult

GHEORGHE GHEORGHIU,
Membru HLEG

Gheorghe Gheorghiu este avocat in Baroul Bucuresti, consilier in proprietate industriala, arbitru in domeniul proprietatii intelectuale, membru al consiliului stiintific al “Revistei romane de dreptul proprietatii intelectuale” si membru al consiliului stiintific al revistei “Dreptul”, conferentiar universitar in cadrul Facultatii de stiinte juridice, politice si administrative a Universitatii „Valahia” din Targoviste, precum si membru in comisii de doctorat in domeniul proprietatii intelectuale.

Citeste mai mult

WILHELM KAPPEL,
Membru HLEG

Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE – CA

Wilhelm Kappel este director general al Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE – CA din Bucuresti, precum si profesor universitar in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti (din 1996) si al Universitatii “Valahia” din Targoviste (din 1999).

Citeste mai mult

SORIN GABRIEL POPESCU,
Membru HLEG

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Prof.univ.dr.ing. Sorin Gabriel Popescu este vicepresedinte al Senatului Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, responsabil cu strategia, dezvoltarea, asigurarea calității, relatiile externe ale universitatii, precum si cu cercetarea stiintifica.

Citeste mai mult

ALEXANDRU CRISTIAN STRENC,
Membru HLEG

Alexandru Cristian Strenc a ocupat, in perioada 1990 – 2014, functia de director general adjunct al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). De asemenea, a fost examinator de brevete la OSIM, iar in prezent este consultant in domeniul proprietatii intelectuale.

Citeste mai mult

AUREL MIHAIL TITU,
Membru HLEG

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu

Aurel Mihail Titu este director al Centrului Regional OSIM-ORDA pentru Promovarea Protectiei Proprietatii Intelectuale din Sibiu – CRPPPI Sibiu – Centrul European PATLIB Sibiu si profesor la Facultatea de Inginerie “Hermann Oberth”, Departamentul de Inginerie Industrială si Management al Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu.

Citeste mai mult

DAN SAVESCU,
Membru HLEG

Universitatea “Transilvania” din Brasov

Dan Savescu este profesor in specializarea Design de Produs si Mediu la Universitatea “Transilvania” din Braşov si director al Incubatorului Tehnologic si de Afaceri “ Produse si Tehnologii pentru Energie Durabila”, ITA Pro-Energ la aceeasi universitate.

Citeste mai mult

CARMEN GHITULEASA,
Membru HLEG

Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Textile si Pielarie, INCDTP, Bucuresti

Carmen Ghituleasa este directorul general al Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Textile si Pielarie, INCDTP din Bucuresti, avand o experienta de peste 10 de ani in activitatea de cercetare fundamentala si aplicativa, axata pe domenii prioritare ale industriei textile romanesti.

Citeste mai mult

OVIDIU NICOLESCU,
Membru HLEG

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR)

Ovidiu Nicolescu este presedintele Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), profesor universitar doctor, directorul Centrului National de Excelenta pentru Studii de Management Comparat International, Facultatea de Management, Academia de Studii Economice din Bucuresti, vicepresedinte al Asociatiei Mondiale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii  (WASME) si membru al Grupului de sprijin pentru IMM-uri privind FP7 – Comisia Europeana si al Agentiei Europene pentru Sanatate si Securitate in Munca (Bilbao, Spania).

Citeste mai mult

COSTIN LIANU,
Membri HLEG

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri

Costin Lianu este director al Directiei de Dezvoltare Export din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, coordonator al Strategiei Nationale de Export pentru perioadele 2005-2009, 2010-2014 si 2014-2020, precum si autor al unor importante initiative in dezvoltarea activitatii de export, cum ar fi Consiliul de Export al Romaniei, portalul pentru comert si strategiile sectoriale de branding.

Citeste mai mult

GEORGE TEODORESCU,
Membru HLEG

International Institute for Integral Innovation din Germania

George Teodorescu este autorul teoriei “Integral Innovation”, expert international si profesor universitar, predand aceasta teorie incepand din anul 1992 (Stuttgart, Germania).

Citeste mai mult

HARRY YUKLEA,
Membru HLEG

Technion – Israel Institute of Technology

Harry Yuklea este cadru didactic in cadrul mai multor institutii de invatamant superior (Technion – Israel Institute of Technology, Tel Aviv University, Hebrew University of Jerusalem, ORT University of Montevideo) si consultant independent in management.

Citeste mai mult

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer 9+