Intalnire de lucru – „Eficientizarea monitorizarii electronice a datelor in sistemul CDI - High Level Expert Group (HLEG) 27 octombrie 2014

Scopul întâlnirii a fost discutarea aspectelor administrative referitoare la organizarea MLWI din perioada 12-14 noiembrie 2014 (lista de invitati, invitatie si agenda evenimentului). De asemenea, discutiile au continuat cu privire la pagina unei infrastructuri de cercetare model, la care s-au adus completari. S-a acceptat varianta pe culoarea «albastru».

Intalnirea a debutat cu rezolvarea problemelor administrative cu privire la lista de invitati (s-au adaugat persoane), invitatie (acceptata fara alte modificari) si agenda evenimentului (se va discuta cu prof Irinel Popescu in vederea prezentarii infrastructurii de cercetare din domeniul medical).

Discutiile au continuat cu privire la pagina unei infrastructuri de cercetare model, la care s-au adus completari. S-a acceptat varianta pe culoarea «albastru».

Astfel, s-a discutat despre: pagina de infrastructura, descrierea infrastructurii sa fie obiectiva si bine structurata, pagina de Portal contine si despre pagina de echipament.

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer 9+