Intalnire de lucru – „Eficientizarea monitorizarii electronice a datelor in sistemul CDI - High Level Expert Group (HLEG) 06 octombrie 2014

Scopul întâlnirii a fost discutarea pe baza structurii propuse de Ionel Andrei (Registrul Naţional al Infrastructurilor şi Facilităţilor de Cercetare din România - ghidul utilizatorului), cateva dintre exemplele de infrastructuri pe domenii de competenta.

In cadrul intalnirii s-au discutat, pe baza structurii propuse de Ionel Andrei (Registrul Naţional al Infrastructurilor şi Facilităţilor de Cercetare din România - ghidul utilizatorului), cateva dintre exemplele de infrastructuri pe domenii de competenta. Dl. Ionel Andrei a prezentat documentul elaborat iar persoanele prezenta au  facut comentarii si propuneri de imbunatire pe acest document si pe structrura propusa.

Astfel, s-a discutat si despre structura cadru, a Registrului Naţional al Infrastructurilor şi Facilităţilor de Cercetare din România,  despre  servicii si facilitati, echipamente , informatii despre instituia care administreaza IC, componenta IC,  utilizatori, infrastructuri in constructie, etc.

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer 9+