Intalnire de lucru – „Eficientizarea monitorizarii electronice a datelor in sistemul CDI - High Level Expert Group (HLEG) 02 septembrie 2014

Scopul întâlnirii a fost discutarea modalitatilor de lucru, calendarul evenimentelor, structura HLEG si HLUG (membrii), sarcini, HLEG si HLUG si rezultate.

Intalnirea a debutat prin prezentarea de catre dl Adrian Curaj, director general UEFISCDI, a proiectului, cu precadere a Activitatii 2 « Dezvoltarea cadrului de raportare si monitorizare a infrastructurilor de cercetare (RI), scenarii de dezvoltare » - Registrul National al Infrastructurilor 3.0, precum si a managerului de proiect (dna Magda Susan Resiga, director adjunct UEFISCDI) si coordonatorului acestei activitati (Prof Anton Anton, presedinte Senat UTCB). In continuare au fost purtate discutii referitoare la : structura, sarcinile si activitatile HLEG.

Pe toata perioada intalnirii au fost adresate intrebari de catre participanti la care echipa proiectului prezenta a dat raspunsuri.

Au fost formulate propuneri si au fost expuse idei pentru realizarea rezultatelor activitatii 2 « Dezvoltarea cadrului de raportare si monitorizare a infrastructurilor de cercetare (RI), scenarii de dezvoltare ».

La sfarsitul intalnirii au fost trase concluziile.

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer 9+