Echipa proiect

MAGDALENA SUSAN RESIGA,
Manager de proiect

Magdalena Susan Resiga este director general adjunct al UEFISCDI. In aceasta calitate, coordoneaza programele Planului National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare derulate de UEFISCDI si alte programe internationale dedicate finantarii cercetarii din Romania.  Are experienta si expertiza in managementul si administrarea cercetarii, precum si in implementarea proiectelor cu finantare nationala si internationala (in special prin Fondul Social European si Programul Cadru al Comisiei Europene). Magdalena Susan Resiga este doctor in inginerie si management, titlu obtinut in cadrul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu.

Citeste mai mult

EMILIA DUMITRAS,
Coordonator Financiar Contabil

Emilia Dumitras este responsabil financiar in cadrul UEFISCDI, avand o bogata si indelungata experienta in domeniul proiectelor cu finantare nationala si internationala. Ea este responsabil financiar pentru 12 proiecte finantate din: Programul de Cooperare Transnationala Sud-Estul Europei, Programul Operational INTERREG IVC, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative, FP7, Programul-Cadru de Cercetare si Inovare - ORIZONT 2020. Emilia Dumitras este inginer in specialitatea Tehologia Constructiilor de Masini, economist, absolventa a sectiei de Contabilitate si informatica de gestiune, expert contabil, membru CECCAR si detine un master in Politici Europene.

Citeste mai mult

MARIA ADRIANA ROTAR,
Ofiter Comunicare

Maria Adriana Rotar este ofiter de relatii publice in cadrul UEFISCDI. In aceasta calitate, Adriana Rotar planifica, dezvolta si implementeaza strategia de comunicare si relatii publice a institutiei, initiaza si se implica permanent in activitati privind relatia cu mass-media si monitorizarea presei, organizarea de evenimente, inclusiv conferinte de presa, expozitii si evenimente de tipul “info days”. Ea scrie si distribuie comunicate de presa, coordoneaza si editeaza revista interna (newsletter), actualizeaza si optimizeaza website-ul institutiei, actualizeaza informatiile privind institutia pe conturile aferente acesteia, in principalele retele de socializare (Facebook, LinkedIn).

Citeste mai mult

ELENA GICA,
Coordonator HR

Elena Gica are o experienţă profesională de peste 8 ani în calitate de coordonator HR pentru proiectele/programele cu finanţare naţională şi internaţională implementate de UEFISCDI. Planifică, organizează şi supervizează activităţile specifice departamentului de resurse umane. Coordonează întreg procesul de recrutare şi formare continuă al angajaţilor, realizând anual politica de personal a agenţiei. Printre atribuţiile ei se numără şi asigurarea, la nivel executiv, a implementării sistemului de control intern managerial.

Citeste mai mult

FLORIN ADRIAN PETRESCU,
Expert IT

Florin Adrian Petrescu este expert in cadrul Departamentului IT al UEFISCDI si coordonator al echipei de dezvoltare software din cadrul institutiei. In aceasta calitate, Florin Adrian Petrescu coordoneaza toate aplicatiile software dezvoltate sau implementate de UEFISCDI, prin proiecte nationale sau internationale. Ca membru al Departamentului IT, el proiecteaza, dezvolta si implementeaza aplicatii software, atat pentru proiecte nationale si internationale, cat si pentru facilitarea principalelor activitati ale institutiei.

Citeste mai mult

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer 9+